Ben je op zoek naar een professionele manier om jouw bruiloft te laten filmen? Mijn naam is Ferrie en ik ben een videograaf.   Interesse in een pakkende trouwfilm? Neem dan direct contact met mij op!

ferrie-ferfilmt

Ferrie van Veluw – FerFilmt

Een trouwfilm laten maken in stijl

Een trouwfilm is een geweldige manier om je huwelijksdag te herdenken en te delen met je dierbaren. Het is een unieke kijk op een bijzondere dag en kan je helpen om je herinneringen levend te houden. Je kunt alle belangrijke momenten van je huwelijksdag zien, van de ceremonie tot het feest. Je kunt je vrienden en familie ook zien genieten van de dag, wat een geweldige herinnering is!

Portfolio van FerFilmt

Bekijk mijn werk waar ik het meest trots op ben!

Trouwclip – Edwin & Lia

Edwin & Lia gaven elkaar het ja-woord op een prachtige locatie: Fort bij Vechten in Bunnik. Ik was er de hele dag en avond bij om de bruiloft vast te leggen op beeld!

Trouwclip – Ruben & Jolien

Ruben en Jolien’s najaarshuwelijk was één groot feest, en ik was erbij als hun videograaf om alles vast te leggen! De trouwlocatie, Brasserie Schovenhorst, was gewoonweg magisch. Wil je de sfeer proeven en de hoogtepunten van hun speciale dag zien? Bekijk dan deze video!

Trouwclip – Ruben & Deborah

Op een prachtige zomerse dag gaven Ruben en Deborah elkaar het ja-woord in Hoevelaken! Het was een feestje om erbij te zijn en deze bijzondere dag vast te leggen.

Trouwclip – Nigel & Farrah-Lisa

Op 23 mei 2023 was het zover: de grote dag voor Nigel & Farrah-Lisa. Zij gaven elkaar het jawoord in het gemeentehuis in Arnhem en vierden de ceremonie en het feest bij de Orchideeën Hoeve. Ik was erbij om de hele dag vast te leggen!

Kies het pakket dat aansluit bij jouw wensen!

Pakket A

vanaf

750,-

incl. btw

 • Trouwfilm (10 min)
 • Trouwclip (2 min)
 • 6 uur videografie
 • Kennismakingsgesprek 
 • kleurbewerking, geluidsbewerking en rechtenvrije muziek inbegrepen
 • Geluidsopnamen van trouwgeloften en/of trouwambtenaar met behulp van een dasspeldmicrofoon 

Pakket b

vanaf

1000,-

incl. btw

 • Trouwfilm (15 min)
 • Trouwclip (3 min)
 • 8 uur videografie
 • Kennismakingsgesprek 
 • kleurbewerking, geluidsbewerking en rechtenvrije muziek inbegrepen
 • Geluidsopnamen van trouwgeloften en/of trouwambtenaar met behulp van een dasspeldmicrofoon 

Pakket c

vanaf

1500,-

incl. btw

 • Trouwfilm (20 min)
 • Trouwclip (3 min)
 • 12 uur videografie
 • Kennismakingsgesprek 
 • kleurbewerking, geluidsbewerking en rechtenvrije muziek inbegrepen
 • Geluidsopnamen van trouwgeloften en/of trouwambtenaar met behulp van een dasspeldmicrofoon 

Veelgestelde vragen

Wat is een videograaf en wat doet hij tijdens jullie huwelijk?

Een videograaf is een professional die video’s maakt. Hij of zij filmt verschillende gebeurtenissen, zoals bruiloften, feesten en evenementen. Een videograaf werkt meestal met professionele camera’s en geluidsapparatuur. Hij of zij is verantwoordelijk voor het filmen, bewerken en monteren van de video’s.

Een videograaf is aanwezig op jullie huwelijkslocatie vanaf het begin van de dag. Hij of zij filmt de voorbereidingen, de ceremonie, het feest en de receptie. De videograaf probeert alle belangrijke momenten van jullie dag vast te leggen, zoals het aankleden, het eerste zien van elkaar, het ja-woord, de eerste dans en de taart aansnijden.

Een videograaf is een waardevolle aanvulling op jullie huwelijksalbum.

Een videograaf legt niet alleen de visuele aspecten van jullie huwelijk vast, maar ook de geluiden en emoties. Zo kunnen jullie jullie trouwdag nog jarenlang herbeleven.

Hoeveel uren moet ik een videograaf inhuren?

De beste manier om je trouwfilm tot een succes te maken, is om een videograaf van begin tot eind in te huren. Dit betekent dat de videograaf aanwezig is vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot het einde van het feest.

Waarom is dit zo belangrijk?

 • De voorbereidingen zijn een belangrijk onderdeel van je trouwdag. De videograaf kan de spanning en opwinding vastleggen die jullie voelen op de dag van je bruiloft.
 • Het feest is een tijd van onvergetelijke momenten. De videograaf kan de dansen, de speeches en de andere leuke momenten van het feest vastleggen.

FerFilmt biedt verschillende pakketten uit waar je uit kunt kiezen. Zo ben ik in te huren vanaf 6 uur filmen voor een bruiloft. Heb je specifieke wensen? Neem dan direct contact met mij op!

 

Werk je ook met een drone?

Dronebeelden zijn een populaire keuze voor trouwfilms. Ze geven een uniek perspectief op je bruiloft, dat je met je eigen ogen niet kunt zien.

Als videograaf probeer ik altijd een aantal dronebeelden in mijn trouwfilms te verwerken. Ik gebruik ze vooral om de locatie te laten zien, of om een specifiek creatief shot te maken. Bijvoorbeeld het moment waarop het bruidspaar met de trouwauto arriveert bij de locatie.

Het is belangrijk om rekening te houden met de lokale regelgeving voor het vliegen met een drone. Zo mag je bijvoorbeeld niet in de buurt van vliegvelden vliegen, en moet het weer het toelaten.

Tip: Vraag altijd even bij je trouwlocatie na of dronevluchten daar zijn toegestaan. Sommige locaties hebben er namelijk bezwaar tegen.

Ik stem altijd van te voren af met het bruidspaar welke momenten zich lenen voor een droneshot. Heb je vragen daarover? Neem dan contact met mij op.

Wat voor apparatuur gebruik je om een trouwdag te filmen?

De apparatuur die een trouwvideograaf gebruikt, kan sterk variëren. Zelf werk ik met een Sony A7S III-camera. Dit is een van de beste camera’s die momenteel beschikbaar is voor trouwvideografen. Deze Sony camera filmt in 4K 10 bit 4:2:2, wat betekent dat hij veel kleur en detail kan vastleggen. De camera kan ook in 4K op 50 FPS of 100 FPS filmen, waardoor alles in slowmotion kan worden opgenomen. Dit gebruik ik vaak tijdens de shoot met het bruidspaar, om de beelden in de montage te vertragen en prachtige dromerige beelden te maken.

De Sony A7S III is ook erg geschikt voor het filmen in donkere ruimtes. Hierdoor is er weinig tot geen ruis in de beelden. Ideaal dus voor een openingsdans in een donkere ruimte!

Daarnaast werk ik met professionele audioapparatuur, om de trouwgeloften tijdens de ceremonie en de audio van de trouwambtenaar of voorganger op te nemen. Ook het aftappen van de audio van de feestlocatie behoort tot de mogelijkheden, indien de locatie of de dj hiermee akkoord gaat.

Film je in heel Nederland, of alleen in een bepaald gebied?

Ik ben graag flexibel en vind het geen probleem om wat langer in de auto te zitten om een bruiloft te filmen, zolang het niet veel langer dan 1 uur rijden is vanaf Nijkerk (midden Nederland). Is de trouwlocatie meer dan 1 uur rijden, dan kijk ik graag in overleg met het bruidspaar wat er mogelijk is. Neem dus vooral contact op met mij voor de mogelijkheden!

Laten we praten!

Wil je ook graag dat Fer jouw verhaal Filmt? Neem contact met mij op. Ik kom graag vrijblijvend langs om jouw wensen te bespreken!

Vul het contactformulier in

Vragen / Opmerkingen

Ik kom graag met je in contact om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Of het nu een zakelijke video is of een trouwfilm,
FerFilmt graag jouw verhaal!

Ferrie van Veluw

Eigenaar, FerFilmt

KVK: 88967751